Παρασκευή, 17.09.2021, 12:56 μμ

Κορωνοϊός: Το Πανεπιστήμιο Κρήτης προτρέπει φοιτητές και προσωπικό να εμβολιαστούν

08.07.2021 / 22:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ta 34

Mε το βλέμμα στην «επάνοδο στις αίθουσες διδασκαλίας» το προσεχές φθινόπωρο, η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Κρήτης προτρέπει τους φοιτητές του ιδρύματος, αλλά και το προσωπικό του, να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ένα μέτρο που το χαρακτηρίζει ως «το σημαντικότερο όλων».

Η λιτή, αλλά ουσιαστική, ανακοίνωση της πρυτανείας του ΑΕΙ προς τους φοιτητές, τα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ και ΕΤΕΠ έχει ως εξής:

«Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, όπως και τα υπόλοιπα ελληνικά Πανεπιστήμια, βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας για επάνοδο στις αίθουσες διδασκαλίας το Σεπτέμβριο, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν. Στην κατεύθυνση αυτή παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή επάνοδο στην κανονικότητα. Το σημαντικότερο όλων είναι ο εμβολιασμός.

Σας προτρέπουμε λοιπόν, αν δε το έχετε κάνει ήδη, να συμμετάσχετε και εσείς στον εμβολιασμό. Η συμμετοχή είναι σημαντική τόσο για εσάς όσο και για τον υπόλοιπο πληθυσμό. Με τον εμβολιασμό σας πρώτα από όλα παραμένετε υγιείς, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημιουργία τείχους ανοσίας.

Προχωρώντας στον εμβολιασμό κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα, δηλαδή στην επιστροφή στο πανεπιστήμιο, στα αμφιθέατρα, στον φυσικό μας χώρο».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα