Κορωνοϊός – Θέλουμε ένα μήνα για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην Αχαϊα – Έκκληση Μπονάνου

02.04.2021 / 19:11
ντα 4

Άκρως ανησυχητική είναι η κατάσταση στην Αχαΐ, σύμφωνα με τα όσα τονίστηκαν σε τηλεσύσκεψη που έγινε για το θέμα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας,  Χαράλαμπος Μπονάνος:

“Συμμετείχα σε σύσκεψη με Χαρδαλιά και Τσιόδρα Το συμπέρασμα είναι ότι η κατάσταση στην Αχαία όπως και Κοζάνη και Θεσσαλονίκη είναι άκρως ανησυχητική. Ας δείξουμε αυτοσυγκράτηση. Ας κάνει ο καθένας την δουλειά που του αναλογεί. Ας δείξουμε την κοινωνική μας ευαισθησία . Ας αποδείξουμε τον σεβασμό μας για όσους δίνουν μάχη. Ας αναλογιστούμε την πίεση στο υγειονομικό μας σύστημα

Ας εκδηλώσουμε την υπεύθυνη στάση μας την ωριμότητα μας. Δεν έχουμε περιθώρια να μας καταβάλει η κόπωση  Σύμφωνα με τον καθηγητή Τσιόδρα θέλουμε ένα μήνα για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

Αυτή είναι η πραγματικότητα,  η περιφερειακή μας ενότητα είναι σε κατάσταση οριακή πολύ αυξημένου κινδύνου και δεν επιδέχεται ερμηνείες και ανεύθυνες συμπεριφορές.  1062 ενεργά κρούσματα σήμερα και είχαμε  113 στις 11 Ιανουαρίου. Πίστη τήρηση των μέτρων είναι η μόνη έκκληση που μπορώ να κάνω”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα