Κορώνοϊός: Στην αρχή του τέλους ή στο τέλος της αρχής;

25.01.2022 / 16:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Medical staff work in the intensive care ward for COVID-19 patients in hospital in Athens, Greece on November 8 , 2020 .  / Το ιατρικό προσωπικό εργάζεται στο θάλαμο εντατικής θεραπείας για ασθενείς με COVID-19 σε νοσομείο της Αθήνας  στις 5 Noembr;ioy, 2020.

Σας ενημερώνουμε, ότι την Δευτέρα  31 Ιανουαρίου από ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση, που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΚΤΙΔΑ, με θέμα : Πανδημία  Covid 19. Στην Αρχή του Τέλους ή στο Τέλος της Αρχής; (Το πρόβλημα, η Διαχείριση, οι Επιπτώσεις)

Ομιλητές θα είναι ο Γιώργος Σαρόγλου, ομότιμος καθηγητής Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας ΕΚΠΑ, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης, καθηγητής Παιδιατρικής ΕΚΠΑ & Παν. Pennsylvania USA, ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων και πρώην Υπουργός Υγείας Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο βουλευτής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρώην Υπουργός Υγείας  Ανδρέας Λοβέρδος και ο Πνευμονολόγος και βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης

Την συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΚΤΙΔΑΣ  Δημήτρης Ρολόγης, καθηγητής Νευροχειρουργικής.

Παρεμβάσεις θα κάνουν τα μέλη του Δ.Σ. της ΑΚΤΙΔΑΣ  Κώστας Μελάς καθηγητής Οικονομικών, Δημήτρης Κοτρόγιαννος καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας, Νίκος Ιωσήφ Επιχειρησιακός Σύμβουλος Υγείας καθώς και όποιοι ακόμη το ζητήσουν από όσους θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Η συμμετοχή στην διαδικτυακή εκδήλωση, μέσω της πλατφόρμας Zoom, μπορεί να γίνει με ειδικό link, που θα σταλεί σε όσους ζητήσουν να συμμετέχουν ενεργά, (στέλνοντας σχετικό mail έως την Πέμπτη 28/01 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ομίλου  [email protected]  ή/και στο προσωπικό email του Νίκου Ιωσήφ  [email protected]) και στους Ομιλητές, την Παρασκευή 29/01.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι και στο Facebook ( /OMILOSAKTIDA ) και στο YouTube ( / ΟΜΙΛΟΣ ΑΚΤΙΔΑ )   

Τα αποτελέσματα και το βασικό περιεχόμενο της εκδήλωσης θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της ΑΚΤΙΔΑΣ, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν με το www.aktida.net

Σας αποστέλλουμε συνημμένα την πρόσκληση για την εκδήλωση, την οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε κατά την κρίση σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα