Κορωνοϊός: Πού θα ελέγχει η αστυνομία στην Πάτρα για τα μέτρα

23.10.2020 / 17:08
astynomia

Τον σχεδιασμό της για τους ελέγχους ως προς την τήρηση των μέτρων του κορωνοϊού τα οποία αυστηροποιούνται έχει κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Υπενθυμίζεται ότι ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε χθες ότι σε περιοχές με επικίνδυνη διασπορά του κορωνοϊού που βρίσκονται στο επίπεδο 3 (ανάμεσά τους η Αχαΐα) και 4, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας από 12:30 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 5:00 το πρωί ενώ η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική παντού.

Οι έλεγχοι αναμένεται να είναι εντατικοί σε δρόμους, σε πλατείες, σε πάρκα στο κέντρο και όχι μόνο, με έμφαση στην τήρηση του μέτρου της χρήσης μάσκας αλλά και της τήρησης των αποστάσεων στα καταστήματα. Ως προς την απαγόρευση κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αναμένει την ΚΥΑ που θα ορίζει ακριβώς τις εξαιρέσεις στη μετακίνηση και τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους οι πολίτες.

“Ο σχεδιασμός έχει γίνει. Η αστυνομία θα βρίσκεται στα σημεία που συγκεντρώνεται κόσμος και όχι μόνο για την επίβλεψη της τήρησης των μέτρων” αναφέρει o Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα