Κορωνοϊός – Πάτρα: Κανένα θέμα με επάρκεια εμβολίων στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Αλεξίου -120 την μέρα

18.03.2021 / 20:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 14

Κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος είναι ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας του Βορείου Τομέα της Πάτρας και επιστημονικά υπεύθυνος των μονάδων ελέγχου του ΕΟΔΥ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπακόπουλος από την ανταπόκριση του μαζικού πληθυσμού στην διαδικασία των εμβολιασμών.

«Όλες οι ηλιακές κατηγορίες που είχε προγραμματιστεί βάση του σχεδιασμού για να εμβολιαστούν , ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και η προσέλευση ήταν από την αρχή και εξακολουθεί να είναι μεγάλη.

Δεν υπήρξαν ακυρώσεις στα προγραμματισμένα, πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις που είχαν να κάνουν με αστάθμητους παράγοντες» τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο dete.gr. Στο Κέντρο Υγείας του Βορείου Τομέα γίνονται σε καθημερινή βάση 120 εμβόλια Pfizer.

Ο ίδιος διαψεύδει τα όσα είχαν ακουστεί για τη μη επάρκεια εμβολίων τόσο στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Αλεξίου, όσο και σε άλλα κέντρα.. «Υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα εμβόλια σε ποσότητα και δεν υπάρχει κανένα θέμα μέχρι ώρας. Όλα βαίνουν κανονικά και η διαδικασία του εμβολιασμού προχωράει ομαλά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα