Κορωνοϊός- «Πατείς με πατώ» σε beach bar της Πάτρας, πριν από το lockdown

04.09.2021 / 10:21
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 16

Την στιγμή που όλοι μιλούσαν για το επικείμενο lock down στην Αχαϊα, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η νεολαία της πόλης, «άμασκη» ως συνήθως, συνωστιζόταν σε καταστήματα διασκέδασης χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και στην κυριολεξία… ο ένας πάνω στον άλλον!

Η φωτογραφία  είναι ενδεικτική όσων γίνονται σε κλαμπ και beach bar της πόλης και ίσως είναι και η απάντηση για την «κόκκινη ζώνη», το «κατέβασμα» της μουσικής και την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ιδιοκτήτες καταστημάτων προκειμένου να «κονομήσουν» και με δεδομένη την απουσία ελεγκτικών μηχανισμών γεμίζουν ασφυκτικά τα καταστήματά τους, δεν τηρούν καμία οδηγία του υγειονομικού πρωτοκόλλου και εφαρμόζουν την γνωστή παροιμία… όποιον πάρει ο Χάρος. Μόνο που από χθες Παρασκευή 6 το πρωί ο «χάρος» πήρε όλον τον νομό, τον έβαζε κόκκινο και οι πολίτες του στερούνται ελευθεριών!

Πρόκειται για μαγαζιά που δουλεύουν με τσιλιαδόρους, έτοιμους να «δράσουν» ανά πάσα στιγμή όταν δουν το λεγόμενο «καρούμπαλο» ή τα φώτα ενός περιπολικού. Με ένα ειδικό «τηλεκοντρόλ» χαμηλώνουν την μουσική και το «σύρμα» πέφτει!

Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα