Κορωνοϊός – Νέου σόου στο διαδίκτυο από αρνητή ιερέα (βίντεο)

02.12.2021 / 21:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 34

Ενας αρχιμανδρίτης, αρνητής της πανδημίας, μεταδίδει μέσω Youtube έκτακτα δελτία ειδήσεων μέσα στην ημέρα σχολιάζχοντας δηλώσεις επιστημόνων.

Το περίεργο είναι ότι φτάνει στο σημείο να λέει ότι τα εμβόλια προκύπτουν από αμβλώσεις.

«Αυτά τα εμβόλια έχουν αναπτυχθεί πάνω σε προκαταρκτικά πειράματα τα οποία έγιναν σε κυτταρικές σειρές και μάλιστα από έμβρυα τα οποία εκτρώθηκαν όντας εν ζωή και μάλιστα για λογούς ερευνητικούς», φαίνεται να λέει, σε ένα από τα κηρύγματά του, ο ιερέας.

«Εμείς τι κάνουμε εδώ; Τάχα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα ώστε να μη μείνει ούτε μια κότα χωρίς να τρυπηθεί. Οι φωστήρες είχαν πει πως θα γίνουν 7, ήδη είμαστε στο τρίτο και σήμερα ο Βασιλακόπουλος είπε πως θα γίνουν 12»

Στην εκπομπή του μάλιστα φιλοξενεί και άλλους αρνητές οι οποίοι διαψεύδουν τους γιατρούς που μπορεί να κρίνουν την κατάσταση κάποιου για να νοσηλευτεί.

«Πώς φτάνουν στα νοσοκομεία οι άνθρωποι με το που έχουν πυρετό και 93 οξυγόνο και 94 είναι δυνατόν; Πού υπάρχουν γιατροί που συνιστούν με το 93 να πας στο νοσοκομείο, έχουν αντιμετωπίσει περιστατικά; Γιατί εγώ έχω δοκιμάσει ο ίδιος αυτά λόγω αλλεργικού άσματος και ξέρω πάρα πολύ καλά ποια είναι η αντιμετώπιση».

Διαβάστε ακόμα:

Μητροπολίτης Δωδώνης για εμβόλιο: “Ο κόσμος παρασύρεται από παρλαπίπες”

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα