Κορωνοϊός: Μεγάλη η διασπορά στον Πειραιά – Πού εντοπίζονται τα ενεργά κρούσματα

26.02.2021 / 19:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μα 6

Σε επικίνδυνη επιδημιολογική κατάσταση βρίσκεται η περιφέρεια του Πειραιά αλλά και αυτή του δυτικού τομέα της Αττικής επεσήμανε στην ενημέρωση της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί η επιδημιολογική κατάσταση στην περιφερειακή ενότητα του Πειραιά.

Και αυτό γιατί τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί από 721 στις 18 Φεβρουαρίου σε 1302 σήμερα. Πιο αυγκεκριμένα στον δήμο Πειραιά τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν 80% από 533 στις 18 Φεβρουαρίου σε 910 χθες ενώ αυξητική τάση παρατηρείται και στους υπόλοιπους δήμους της περιφερειακής ενότητας του Πειραιά.

Συγκεκριμένα τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί στον Κορυδαλλό από 45 στις 18 του μήνα σε 95, στο Πέραμα από 28 σε 50, στη Νίκαια από 64 σε 70 και στο Κερατσίνι – Δραπετσώνα από 51 σε 65.

Λόγω αυτής της εικόνας κρίνεται απαραίτητο να ενταθούν οι έλεγχοι ώστε να περιοριστεί η διασπορτά του κορονοϊού τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Επίσης επεσήμανε πως παρόμοια είναι η εικόνα στον δυτικό τομέα Αθηνών καθώς τα ενεργά κρούσματα έχουν αυξηθεί από 835 σε 1036. Αύξηση 24% σε μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα