Παρασκευή, 23.04.2021, 4:48 μμ

Κορονοϊός: LIVE η ενημέρωση για το εμβόλιο

22.02.2021 / 18:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
theodwridou_yt_1-1536x923

Ζωντανή εικόνα από την καθιερωμένη ενημέρωση για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Πού βρισκόμαστε και ποιοι… παίρνουν σειρά.

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, 22.02.2021, γίνεται η ζωντανή ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος αναφορικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 880 νέα κρούσματα του ιού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα.

Από αυτά, τα 396 κρούσματα -δηλαδή ξανά σχεδόν τα μισά- εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 85 στην Θεσσαλονίκη (σ.σ. δείτε εδώ τον αναλυτικό χάρτη της διασποράς).

Για το εμβόλιο ενημερώνουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Τον λόγο πήρε αρχικά η Μαρία Θεοδωρίδου, η οποία αναφέρθηκε γενικά στα εμβόλια, πέραν αυτού κατά του κορονοϊού, τονίζοντας πως τα υπόλοιπα δεν πρέπει να παραμελούνται. Μάλιστα είπε πως τα υπόλοιπα εμβόλια πρέπει να γίνονται 14 μέρες πριν ή μετά από αυτό του κορονοϊού.

Επίσης αναφέρθηκε στις οδηγίες της Επιτροπής Εμβολιασμού σε ό, τι αφορά τα εμβόλια στα παιδιά, λέγοντας πως δεν πρέπει να παραμελούνται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα