Κορωνοϊός και lockdown: Πρόωρη κάθε συζήτηση για τα Χριστούγεννα και τις γιορτές

27.11.2020 / 19:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει για το πώς θα γιορτάσουν φέτος οι πολίτες τα Χριστούγεννα. Κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα φετινά Χριστούγεννα και τόνισε ότι μια τέτοια συζήτηση είναι πρόωρη ενώ διευκρίνισε ότι εφέτος οι εορτασμοί θα είναι διαφορετικοί.

«Αυτή η συζήτηση είναι πρόωρη στην παρούσα στιγμή. Τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά όπως σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Τα μέτρα συνεχίζουν να ισχύουν στο ακέραιο. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε, στην πιστή εφαρμογή τους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρδαλιάς.

Επίσης, πρόσθεσε ότι η Κυβέρνηση συλλέγει και αξιολογεί τα δεδομένα που έχει στα χέρια της και μοναδικός γνώμονας των αποφάσεων που παίρνονται είναι οι αντοχές του ΕΣΥ.

«Ήμασταν και είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Και αυτό φαίνεται από τα αντανακλαστικά μας ακόμα και σήμερα. Η στρατηγική μας καθημερινά επικαιροποιείται και όπου χρειαστεί να πάρουμε αποφάσεις με μέτρα το κάνουμε, με μόνο γνώμονα την ανθρώπινη ζωή, τα ζητήματα δημόσιας υγείας και τις αντοχές του εθνικού συστήματος υγείας.

Η χώρα και είναι προετοιμασμένη και καθημερινά γίνεται τεράστια προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε» επισήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα