Παρασκευή, 1.07.2022, 4:43 πμ

Κορωνοϊός – “Φουριόζος” μπήκε ο Νοέμβρης για την Αχαΐα – 71 κρούσματα στο πρώτο τριήμερο

03.11.2020 / 19:45
Professor Menna Clatworthy, Clinician Scientist, University of Cambridge works as part of the TACTIC-R trial, in the Blood Processing Lab in the Cambridge Institute of Therapeutic Immunology and Infectious Disease, in Cambridge, England, Thursday, May 21, 2020. The new trial known as TACTIC-R is testing whether existing drugs will help prevent the body's immune system from overreacting, which scientists hope could prevent organ failure and death in COVID-19 patients. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool)

Δυναμικά μπήκε ο Νοέμβρης σε ότι αφορά το επίπεδο της υγειονομικής πορείας της περιφερειακής ενότητας της Αχαϊας, σύμφωνα με τα κρούσματα που παρουσιάζει καθημερινά ο ΕΟΔΥ.

Μέσα στις τρεις πρώτες αυτές ημέρες του Νοεμβρίου τα κρούσματα στην περιοχή έφτασαν τα 71. Συγκεκριμένα 32 είχαμε την Κυριακή, 21 την Δευτέρα και 18 σήμερα Τρίτη.

Υπάρχει έτσι μία τάση αυξητική της διασποράς όλο αυτό το διάστημα και το μόνο θετικό είναι ότι δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί. Τα νούμερα όμως παραμένουν διψήφια.

Μένει να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες που στην ουσία θα κρίνουν την υγειονομική πορεία της περιοχής μας, αλλά και το επίπεδο στο οποίο θα βρίσκεται αυτή το 14ήμερο που έρχεται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Οκτώβρης στην Αχαϊα έκλεισε ένα σύνολο νέων κρουσμάτων που έφτασε τα 257 στον αριθμό και περνάει στη ιστορία σαν ο πιο αρνητικός μέχρι σήμερα μήνας για την περιοχή από το ξεκίνημα της πανδημίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα