Κορωνοϊός: Δικαιώθηκε η νοσηλεύτρια που ένιωσε ρατσισμό – Της πρόσφεραν μέχρι και δωρεάν διαμονή

08.12.2020 / 22:25
γκο 36

Το αρχικό σοκ που ένιωσε όταν ιδιοκτήτης διαμερίσματος στο κέντρο της Αθήνας αρνήθηκε να της το νοικιάσει επειδή πληροφορήθηκε ότι εργάζεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία, διαδέχθηκε ένα δεύτερο σοκ, ανέλπιστα ευχάριστο για την ίδια. Η νοσηλεύτρια, η οποία είχε πέσει θύμα κοινωνικού ρατσισμού που είχε δημοσιοποιήσει στη σελίδα της στο Facebook το περιστατικό με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου το οποίο αποφάσισε να μην της το παραχωρήσει, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Έκλεισα το τηλέφωνο με δάκρυα στα μάτια, ένοιωσα οργή και θυμό».

Πριν από λίγα λεπτά, σε νέα ανάρτησή της, ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν, προσφέροντάς της μάλιστα σπίτι για ενοικίαση, μέχρι και για δωρεάν διαμονή!

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μετά από μια αυθόρμητη ανάρτηση μου, έγινα μάρτυρας αμέριστης αγάπης και υποστήριξης που ειλικρικά αρχικά με σόκαρε και έπειτα με γέμισε ελπίδα και δύναμη. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Δέχτηκα αρκετά μηνύματα από συνανθρώπους μας, που μου πρόσφεραν σπίτι για ενοικίαση μέχρι και για δωρεάν διαμονή».

Και συνεχίζει: «Σε μια κοινωνία, η οποία με ματαιώνει πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια, είδα μια μεγάλη ακτίνα φωτός. Μου δώσατε αμέριστο κουράγιο και δύναμη όχι μόνο για να μάχομαι στην εργασία μου αλλά και για να συνεχίσω να μάχομαι στην καθημερινότητα μου. Μην εγκαταλείψετε ποτέ. Σας εύχομαι δύναμη και κουράγιο στους αγώνες της καθημερινότητάς σας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα