Κορωνοϊός: Από την… προσγείωση ξανά στην “απογείωση” η Αχαϊα – 1.164 κρούσματα μέσα σε 11 μέρες

11.03.2021 / 19:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντο 1

Νέα ξέσπασμα του κορωνοϊού στην Αχαΐα μπορεί να θεωρηθεί ο αριθμός των 131 κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, την Πέμπτη.

Οι ελπίδες που έφερε η πτώση των κρουσμάτων της Τετάρτης από τα 149 στα 84, μάλλον  δεν συνεχίστηκαν με την ανακοίνωση των νέων αποτελεσμάτων από τον ΕΟΔΥ για την Αχαία .

Τα 131 κρούσματα ανεβάζουν τον δείκτη του συνόλου των κρουσμάτων για την περιφερειακή ενότητα της Αχαΐας  στα 1.164 από τις αρχές του Μαρτίου έως σήμερα, μέσα δηλαδή σε έντεκα μέρες.

Ζητούμενο για τη υγειονομική πορεία της Αχαΐας και της Πάτρας είναι πότε επιτέλους θα υπάρξει μια σταθεροποίηση των κρουσμάτων και από εκεί και μετά μία πτώση, ύστερα από πάνω από ένα μήνα σκληρού lockdown που έχει εφαρμοστεί στην περιοχή.

Η έξαρση του τρίτου κύματος του κορωνοϊού ξεκίνησε από τις αρχές Φεβρουαρίου, συνεχίστηκε με τον μήνα να κλείσει στα 2.212 κρούσματα  και όλα δείχνουν ότι ο Μάρτης βαδίζει στα χνάρια του με τάσεις να τον ξεπεράσει.

Να αναφέρουμε ότι τα 131 κρούσματα είναι το τρίτο χειρότερο αρνητικό ρεκόρ του νομού από την αρχή της πανδημίας για τον νομό ύστερα από τα 178 και τα 149 που σημειώθηκαν και τα δύο αυτόν τον μήνα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα