Κορωνοϊος – Αχαΐα: Δεν αυξάνονται τα κρούσματα, ούτε όμως πέφτουν – Ενισχύονται ΠΓΝΠ και Άγιος Ανδρέας

11.11.2020 / 20:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Health workers hold testing kits at a mobile testing station for the coronavirus disease (COVID-19) in Almaty, Kazakhstan June 17, 2020. REUTERS/Pavel Mikheyev

Παραμένει η σταθερά της διασποράς του ιού στην Αχαία, με βάση τον αριθμό των κρουσμάτων που ανακοίνωσε και σήμερα ο ΕΟΔΥ.

Τα κρούσματα την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου ήταν 22, χωρίς να αυξάνονται, αλλά και χωρίς να υπάρχει μία πτωτική τάση, παρόλο που βρισκόμαστε στην πέμπτη ημέρα της καραντίνας.

Συνολικά τα κρούσματα μέσα στον μήνα που διανύουμε έφτασαν τα 242. Στο μεταξύ σε επιφυλακή βρίσκονται τόσο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όσο και το Γενικό του Αγίου Ανδρέα, στα οποία σύμφωνα με τις αποφάσεις που έχουν παρθεί έρχονται ενισχύσεις.

Πιο συγκεκριμένα στην μάχη κατά του κορωνοϊού μπαίνει και η ΩΡΛ κλινική του ΠΓΝΠ με 24 κλίνες, ενώ στο νοσοκομείο θα προστεθούν και έξι ΜΕΘ.

Ενίσχυση θα έχει και το νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα με στόχο να φτάσουν οι κλίνες για κορωνοίό τις 45. Υπάρχει επίσης σε εφεδρεία σε περίπτωση που η κατάσταση χειροτερέψει για την περιοχή η πρόταση της μετατροπής του νοσοκομείου του Αιγίου σε covid, αλλά και η επαναλειτουργία των πρώην Νοσημάτων Θώρακος με 50 κλίνες για τα απλά περιστατικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα