Κορωνοϊός – Αχαΐα: Από τα 280 ενεργά κρούσματα στα 69 – Φθίνουσα η πορεία του ιού συνεχώς

23.06.2021 / 22:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 52

«Από τα 280 ενεργά κρούσματα φτάσαμε στα 69 στον Δήμο Πατρεων όταν πριν από λίγο καιρό είχαμε ξεπεράσει και τα 800». Αυτή την παρατήρηση έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος σε σχετική του ανάρτηση στο facebook.

O ίδιος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η ωριμότητα των συμπολιτών μας , με την συνειδητοποιημένη απόφαση για εμβολιασμό και η τήρηση των μέτρων μας έφεραν σε αυτή την ευχάριστη θέση

Τελείωσαν όλα ; Όχι βέβαια υπάρχει το 1/2 του πληθυσμού της περιφερειακής μας ενότητας που πρέπει να εμβολιαστεί  121000 περίπου έχουν εμβολιαστεί με 1 δόση. Αυτές τις μέρες ξεπεράσαμε τους 203. 000 στο σύνολο των εμβολιασμών.  

Στον πίνακα της στατιστικής των εμβολιασμών βρισκόμαστε πολύ πάνω από Αν Αττική , και Ηράκλειο και πολύ κοντά στον Πειραιά που έχει τριπλάσιο πληθυσμό από εμάς.

Προσέχουμε στους συνωστισμούς να φοράμε την μάσκα μας καθώς επίσης και στους κλειστούς χώρους». Να προσθέσουμε ότι συνολικά 7 κρούσματα κατέγραψε ο ΕΟΔΥ για την Αχαΐα την Τετάρτη και η κ κατανομή τους είναι 6 στην Πάτρα και ένα στα Καλάβρυτα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα