Κορωνοϊός – 22 άτομα νοσηλεύονται στην Πάτρα, 4 σε ΜΕΘ

31.10.2020 / 9:27
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 10

Aυξάνεται ο αριθμός των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία της περιοχής μας. Στην κλινική κορονοϊού του ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 15 περιστατικά και δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ κορονοϊού. Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονται τρεις στην κλινική και δύο στη ΜΕΘ κορονοϊού.«

Με προβληματίζει ότι χθες μας ήρθαν δύο ηλικιωμένοι από χωριό της Ηλείας από το οποίο όμως νοσηλεύσαμε και άλλα περιστατικά. Εχουμε θέσει την περιοχή υπό επιτήρηση και ανάλογα με τις εξελίξεις θα δράσουμε» μας είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Στο μεταξύ σττο Πανεπιστήμιο Πατρών, έχουν νοσήσει 24 άτομα εκ των οποίων 19 φοιτητές/τριες, 1 μέλος ΔΕΠ, 3 εργαζόμενοι και 1 εξωτερικός συνεργάτης (εργολάβος).Επιπλέον έγινε ιχνηλάτηση σε όλες τις περιπτώσεις επιβεβαιωμένου κρούσματος και δόθηκαν οδηγίες για καραντίνα ή τεστ όπου κρίθηκε απαραίτητο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.Εχει γίνει απολύμανση σε 12 περιπτώσεις σε χώρους του Πανεπιστημίου (περίπου 25 γραφεία, 5 αίθουσες/αμφιθέατρα διδασκαλίας και 12 εργαστήρια/εργαστηριακοί χώροι).

Με χρήματα από τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών (ιδίους πόρους του Πανεπιστημίου) έχουν μοιρασθεί 25.522 μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες και 3.848 απολυμαντικά 0.5lt.Η διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών κάνει γνωστό ότι, η φοιτητική εστία Κούκος στο Κουκούλι ανήκει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Ολες οι ενέργειες που γίνονται εκεί σε συνέχεια των κρουσμάτων, γίνονται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.Στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί Επιτροπή COVID19, η οποία έχει σχεδιάσει και υλοποιεί υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα