Κοροναϊός – lockdown : Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Μπορείς να τους εμπιστευτείς;»

10.11.2020 / 14:59
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Press Conference held by the leader of SYRIZA political party Alexis Tsipras regarding the new lockdown measures, in Athens, on Nov. 6, 2020 / Συνέντευξη τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα μέτρα του νέου lockdown, στην Αθήνα, στις 6 Νοεμβρίου, 2020

Το ερώτημα «μπορείς πλέον να τους εμπιστευτείς;» θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέο σποτ του για το δεύτερο lockdown όπου κριτικάρει την ως τώρα διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έπεσαν έξω
Μάλιστα το νέο αυτό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε στα social media και ο Αλέξης Τσίπρας γράφοντας: «Ανοιγόκλεισαν ότι ήθελαν, όπως ήθελαν. Έπαιξαν με την ασφάλεια και τη ζωή. Έπεσαν σε όλα έξω. Μπορείς πλέον να τους εμπιστευτείς;».

Ουσιαστικά πρόκειται για τις φράσεις του σπικάζ, οι οποίες παρεμβάλλονται μεταξύ των αποσπασμάτων από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών και δημοσιεύματα με αποφάσεις ή εξαγγελίες της κυβέρνησης το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με τον κοροναϊό και την αποφυγή ενός lockdown κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα αναφέρεται: «Μόνοι τους αποφάσισαν ότι νίκησαν. Ανοιγόκλεισαν ότι ήθελαν όπως ήθελαν. Έπαιξαν με την ασφάλεια. Έπαιξαν με τη ζωή . Έπεσαν σε όλα έξω. Μπορείς να τους εμπιστευτείς;»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα