Κορινθία: Άφαντα τα παιδιά του παλαιοχριστιανού

24.02.2024 / 10:43
palaiochristianoi

Άφαντα εξακολουθούν να είναι τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών. Οι έρευνες των αστυνομικών για τα παιδιά και τη μητέρα τους παραμένουν άκαρπες και κανείς δεν ξέρει πού κρύβονται.

Οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε σπίτια συγγενών αλλά και στην περιοχής της Κορινθίας, όπου ήταν το λαγούμι που διέμεναν. Μιλώντας στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τους αναζητούμε όχι γιατί είναι καταζητούμενοι, αλλά για να διαπιστωθεί ο αριθμός των τέκνων της οικογένειας, οι συνθήκες διαβίωσής τους κι εάν αυτά τα παιδιά πήγαιναν σε σχολείο».

Στο μεταξύ, ο 45χρονος παλαιοχριστιανός και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της φθοράς ξένης περιουσίας και σωματικών βλαβών κατά αστυνομικών και έτσι πρέπει να δίνουν το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα. «Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να τους βρούμε. Χθες έπρεπε τα ενήλικα μέλη της οικογένειας να εμφανιστούν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρχε περιοριστικός όρος που αφορά την πρώτη φορά που συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για απείθεια, σωματικές βλάβες κατά αστυνομικών και φθορά ξένης περιουσίας» εξήγησε η κυρία Δημογλίδου.

Παρ’ όλα αυτά «δεν εμφανίστηκαν ως όφειλαν και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα