Κόντρες στους μηχανικούς: Η ΔΚΜ –ΤΔΕ δίνει “Νόμπελ ενότητας” στον Βασίλη Αϊβαλή, με φόντο τον “Μax Fm”

28.06.2022 / 13:24
ka 31

Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής:  Σε συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος (ΤΕΕ-ΤΔΕ) στο νδημοσιογράφο Α. Κογκόλη στον MaxFM και του ζητήματος που προέκυψε με τον μη ορισμό εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας στο πρόγραμμα του 11ου Forum Ενέργειας οφείλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Μιλώντας για τις ομόφωνες αποφάσεις της Δ.Ε. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδος, που όντως είναι πάρα πολλές, πρέπει να εξηγήσουμε στους συναδέλφους μηχανικούς και στους πολίτες ότι αυτό αποδεικνύει πως πρώτη η παράταξή μας η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Ελλάδος (ΔΚΜ-ΤΔΕ) διασφάλισε την ενότητα στο Τεχνικό Επιμελητήριο και όχι εσείς.

Και εξηγούμε: όταν εσείς κ. Αϊβαλή στις τελευταίες εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου αποκλείσατε την παράταξη μας, που συγκέντρωσε τις 4 απ’ τις 11 έδρες της Δ.Ε. και έλαβε ποσοστό 30% με 500 ψήφους, από το προεδρείο του ΤΕΕ-ΤΔΕ χωρίς καν να ανταλλάξετε λέξη μαζί μας, τοποθετώντας σε αυτόπαράταξηπου κατέλαβε 1 έδρα, λυπούμαστε αλλά κάθε άλλο παρά ενότητα διδάξατε.Το ίδιο ακριβώς πράξατε και στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-ΤΔΕ αποκλείοντας την παράταξή μας χωρίς καμία διάθεση συνεργασίας. Αυτές σας οικινήσεις όμως, δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην υπευθυνότητα που έχει επιδείξει η παράταξή μας απέναντι στους συναδέλφους μηχανικούς αλλά και στην κοινωνία της Δυτικής Ελλάδος.

Επίσης, πρόσφατα μετά τα αποτελέσματα του «Εξοικονομώ2021» σας ακούσαμε να λέτε ότι «η εκδικητική κυβέρνηση τιμώρησε γι’ άλλη μια φορά την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα»,όταν σε άλλες περιφερειακές ενότητες που η κυβέρνηση καταλαμβάνει την 1η θέση στις εθνικές εκλογές τα ποσοστά επιτυχόντων στο πρόγραμμα είναι ακόμη πιο χαμηλά και όταν πριν βγουν τα αποτελέσματα δεν μιλούσε κανένας για το ποσό που είχε διασφαλιστεί για στην Αχαΐα, ίσα ίσα μάλιστα. Μετά Χριστόν προφήτης λοιπόν απλά για να κάνετε πολιτική!

Να σχολιάσουμε την άποψη σας για την Πατρών Πύργου; Ότι δηλαδή «οι εργολαβίες του Σύριζα είχαν βρει ρυθμό, το έργο εξελισσόταν γοργά και ήρθε η κακή κυβέρνηση της ΝΔ και μας πήγε πάλι απ’ την αρχή», όταν οι περισσότερες είχαν μηδενική πρόοδο… Είναι σοβαρές απόψεις αυτές;

Και διάφορα άλλα που θα τα αναφέρουμε στο εγγύς μέλλον.

Και κατά τα άλλα λειτουργείτε μόνο με βάση το κοινό καλό με σημαία την ενότητα χωρίς να έχετε καμία πολιτική σκοπιμότητα!

Και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τον μη ορισμό εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας στο πρόγραμμα του 11ουForumΕνέργειας. Και μετά την ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας αναρωτιόμαστε πως εσείς που οι σχέσεις σας όπως είπατε μπαίνουν και στην κεντροδεξιά δεν μπορέσατε να κάνετε ένα-δύο τηλέφωνα να μιλήσετε με την Νομαρχιακή Οργάνωση της ΝΔ και να ρυθμίσετε το ζήτημα.

Μην ξεχνάτε κ. Αϊβαλή ότι εκπροσωπείτε ακόμη τον τεχνικό κόσμο της Δυτικής Ελλάδος και την λέξη «ενότητα» δεν αρκεί απλά να την λέτε αλλά να την αποδεικνύετε και στην πράξη, είτε είναι κάποιος του χώρου σας είτε όχι, κρατώντας τουλάχιστον τα προσχήματα. Αλλιώς, αν πιστεύετε ότι ο κύκλος σας ως πρόεδρος του ΤΕΕ-ΤΔΕ έχει ήδη κλείσει καλό θα ήταν να παραιτηθείτε και να αφοσιωθείτε στην νέα σας υποψηφιότητα…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα