Κωνσταντίνος Δρακόπουλος: Ο 17χρονος Πατρινός που στοχεύει στο Νόμπελ Ειρήνης

20.03.2021 / 20:23
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
MQfYkg3w

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το παιδί θαύμα. Ο μικρός… εξερευνητής που έχει την ικανότητα να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα κατακτώντας κάθε μέρα και ένα «άβατο» της παγκόσμιας προσκοπικής κοινότητας. Είναι το μοντέλο του Πολίτη του Κόσμου. Είναι αριστούχος του μουσικού σχολείου Πατρών, είναι τενόρος, παίζει πιάνο και πολίτικη λίρα. Στα 17 του χρόνια να απολαμβάνει μοναδικών διακρίσεων τιμώντας την Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αναδείχτηκε Πρόσκοπος του Κόσμου, διάκριση που δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς άλλος στο παρελθόν.

O Κωσταντίνος Δρακόπουλος είναι ένα παιδί με πολύπλευρες γνώσεις, επικοινωνιακό χάρισμα με κρίση, αντίληψη και σοφία που θα την ζήλευαν έμπειροι επαγγελματίες. Το όνειρο του είναι να γίνει νομικός. Βρίσκεται στην τελική ευθεία των σχολικών σπουδών της Γ ́Λυκείου. Η καραντίνα και ο αποκλεισμός είναι το σοβαρότερο εμπόδιο για να πραγματοποιήσει τις δράσεις του αλλά με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει μέσα από το προσκοπικό κίνημα του δίνουν πολύτιμη αυτοπεποίθηση και διευρύνουν τους ορίζοντες του.

Σήμερα, οι Πρόσκοποι έχοντας συνεισφέρει έμπρακτα περισσότερες από 2 δισεκατομμύρια ώρες κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ειρήνη και την βιώσιμη ανάπτυξη μέσα από το Πρόγραμμα Messengers of Peace, τούς προτάθηκε το Nobel Ειρήνης

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα