Κωνσταντίνος Δανίκας: “Δεν έχουμε επαφή με τον Γιώργο Μαρίνο αλλά νομίζω ότι για αυτό σταμάτησε”

09.03.2021 / 21:38
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
μο 23

«Ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας», αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Δανίκας από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας βρέθηκε για πρώτη φορά από τις Άγριες Μέλισσες απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, και ο νονός του Γιώργος Μαρίνος δεν θα μπορούσε να λείψει από την κουβέντα.

Οι παρουσιαστές τον ρώτησαν σχετικά με την πολυετή απουσία του γνωστού καλλιτέχνη από τα φώτα της δημοσιότητας και ο Κωνσταντίνος Δανίκας έδωσε την απάντησή του:

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου.

Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα