Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Στον 8ο μήνα ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να μη γεννήσω το παιδί”

03.10.2023 / 8:20
spyreopoulou

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη πρεμιέρα στο The 2Night Show.

Η παρουσιάστρια, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τις δυσκολίες που είχε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον κίνδυνο να χάσει τον γιο της.

«Γενικά είχα εύκολη εγκυμοσύνη αλλά απ’ όταν έκανα μία τηλεοπτική εμφάνιση και μετά ξέσπασε μία θύελλα αντιδράσεων και έκτοτε εγώ είχα πάρα πολλές επιπλοκές. Τα πήρα πολύ μέσα μου.

Έπρεπε να κάνω αμνιοπαρακέντηση στον 8ο μήνα, δεν το ‘χω πει ποτέ. Ο γιατρός με ενημέρωσε ότι πρέπει να είμαι σε πλήρη ακινησία και ότι μπορεί να γεννήσω τα επόμενα 24ωρα. Δεν υπήρχε κάποια αιτιολογία για το πώς προέκυψε.

Διαβάστε επίσης: Kωνσταντίνα Σπυρoπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της μητέρας της και της αδερφής της στη βάφτιση του γιου της

Το πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να μπω σε μία διαδικασία εξετάσεων που έπρεπε να περάσουν 14 μέρες εργάσιμες για να βγουν τα αποτελέσματα. Ο γιατρός μου είπε ότι έχει δει κάτι και ότι έπρεπε να πάρουμε δείγμα για να δούμε τα αποτελέσματα. Του λέω: “ποιο είναι το κακό σενάριο;” Μου λέει: “να μην κρατήσεις το παιδί”. Έπαθα σοκ. Έκανα την εξέταση που ήταν επώδυνη, γιατί είναι επεμβατική μέθοδος.

Περίμενα 14 ημέρες για τα αποτελέσματα και ήμουν σε άθλια κατάσταση. Έτρωγα πάρα πολύ. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα έβαλα τότε. Έλεγα στον Βασίλη: “δεν μας παίρνει ο γιατρός, μάλλον δεν θέλει να μας πει την αλήθεια”. Τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης τα πήρα εκεί από το άγχος και τη στεναχώρια, συνολικά πήρα 30 κιλά», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα