Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό – Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο»

20.06.2023 / 16:06
konstantina-spiropoulou1

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραβρέθηκε στα Mad Video Music Awards και εξομολογήθηκε στους δημοσιογράφους και τις κάμερες πώς βιώνει τη μητρότητα μετά την γέννηση του γιου της.

«Βιώνω υπέροχα τη μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου, αν κάνω τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε…» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ανέφερε μάλιστα ότι έχει μάθει στα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας να μην ανακοινώνει τίποτα που αφορά δουλειά μέχρι να υπογράψει συμβόλαιο. «Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό».

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βοηθά στη φροντίδα του γιου τους, η παρουσιάστρια τόνισε:

«Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα