Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Όταν μέσα σε μια σχέση μπαίνουν τα media, δεν πάει καλά»

21.09.2023 / 8:19
mixail1

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τις καταθλίψεις, τα πρότυπα ομορφιάς και το γυμνό, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που κρατάει κρυφή την ιδιωτική της ζωή.

«Σπούδασα θεολογία, αλλά δεν γινόμαστε αυτό που σπουδάζουμε, αποφάσισα πολύ νωρίς ότι θα γινώ ηθοποιός. Στην αρχή τις απορρίψεις τις παίρνεις προσωπικά, όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχουν προσωπικά μαζί σου, απλώς δεν τους κάνεις. Όταν σε μια περίοδο οι απορρίψεις είναι πολλές κι εσύ πρέπει να ζήσεις, αρχίζεις και φτιάχνεις γερό στομάχι, γιατί στο κακό οχυρώνεσαι. Θα περάσεις την πρώτη κατάθλιψη, θα περάσεις τη δεύτερη, στην τρίτη κατάθλιψη θα πεις “παιδιά δεν θα σας το χαρίσω τώρα”.

Εννοείται πως πέρασα κατάθλιψη, δεν με βλέπατε κάθε χρόνο στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Πέφτουμε στην ανάγκη του αψεγάδιαστου, του αρυτίδιαστου, όμως το ψεγάδι, η ρυτίδα είναι που σου δίνει τη γοητεία και τη μοναδικότητα σου. Όταν τσιτωνόμαστε όλοι, στο τέλος ψιλομοιάζουμε και “αδειάζει” το βλέμμα» ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Το εξώφυλλο στο περιοδικό Playboy δεν θα το έκανα πλέον, γιατί το είδος και το concept είναι πολύ διαφορετικής λογικής από αυτό που είμαι πια. Η Μάρα Δεσύπρη είχε κάνει πολύ ωραίες λήψεις, πιο αιχμηρές, αλλά δεν εγκρίθηκαν από το εξωτερικό γιατί ήθελαν πολύ συγκεκριμένο μοντέλο, το “κουνελάκι”. Το σώμα δεν είναι ωραίο μόνο όταν είναι ”ροδακινάκι”, αλλά και όταν είναι ”γιαρμάς” ή ”δαμασκηνό” ή ”αποξηραμένο δαμασκηνό”. Το γυμνό σώμα είναι ωραίο ακόμα κι όταν είσαι 65 ή 85 ετών, δεν χρειάζεται να είσαι 25 ή 35 για να κάνεις Playboy. Tα προσωπικά μου είναι η μόνη μου ιδιωτική στιγμή, τα προσωπικά χαλάνε όταν τα μαθαίνει κόσμος».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε: «Tα προσωπικά μου είναι η μόνη μου ιδιωτική στιγμή, τα προσωπικά χαλάνε όταν τα μαθαίνει κόσμος. Έχω σηκωθεί βράδυ και έχω κατεβάσει φωτογραφία με σύντροφό μου. Από τα social media, δεν θέλω να το μοιράζομαι αυτό. Όταν μέσα σε μια σχέση μπαίνουν τα media, δεν πάει καλά, με εμένα πάντως δεν πήγε καλά».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα