Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Δεν ήμουν στο κρεβάτι του Φιλιππίδη αλλά άκουγα και ήξερα

24.09.2021 / 21:35
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
fa 5

«Τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη, έχω μείνει άλαλη» τόνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ το πρωί της Παρασκευής. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του «Love It» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Συγκεκριμένα Κωνσταντίνα Μιχαήλ σημείωσε πως «τα τελευταία χρόνια μας έχει εκπλήξει η ζωή και η Τέχνη. Έχω μείνει άλαλη. Έως και ωχριά το ελληνικό #metoo και η παρενόχληση πια με τα εγκλήματα. Δηλαδή τα ξέραμε, τα ακούγαμε από τα χωριά και τις προηγούμενες γενιές. Μιλάμε για τα εγκλήματα τα οποία τα ξέραμε, τα ακούγαμε αλλά πια είναι μια στυγερή καθημερινότητα. Δεν τολμάς πια να ανοίξεις την τηλεόραση και πιάνεται η καρδιά σου».

«Κάποιο περιστατικό εγώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχα, αλλά τον ήξερα χρόνια. Δεν έχουμε συνεργαστεί αλλά ήμασταν δίπλα. Πως το λένε, δεν μπορώ να πω ότι δεν ξέρω και δεν άκουγα. Δεν ήμουν βέβαια στο κρεβάτι του ούτε ήμουν στα αυτοκίνητα αλλά άκουγα και ήξερα. Όπως και για άλλους. Δεν μπορείς, όμως, να μιλήσεις γιατί θα χάσεις τη δουλειά σου. Σου λέει, “Που το ξέρεις εσύ; επειδή άκουσες ένα κουτσομπολιό;” Δεν μπορείς να πας εσύ ο ίδιος» ανέφερε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Αναφορικά με την άτυπη απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να σταματήσουν την προβολή των παραγωγών στις οποίες συμμετέχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επανέλαβε για άλλη μια φορά πως διαφωνεί. «Με την απόφαση των σταθμών για τις επαναλήψεις δεν συμφωνώ. Έγινε αυτό το έργο, έχει συμβεί αυτό το έργο. Έχουμε δικαίωμα να το δούμε και να πάρουμε τα όποια χρήματα από τις επαναλήψεις οι υπόλοιποι συνάδελφοι που είμαστε σε αυτό» ανέφερε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα