Κολωνός: Γιατί η μητέρα της 12χρονης παραμένει στη φυλακή- Τα στοιχεία που βρέθηκαν και την “καίνε”

19.09.2023 / 17:46
6c3a513954414acbbbec2820b1c31214

Καταπέλτης είναι το βούλευμα για τη μητέρα της 12χρονης του Κολωνού στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του παιδιού της. Το βούλευμα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους η μητέρα παραμένει στη φυλακή, παρά τις εκκλήσεις τόσο των παιδιών της, όσο και των δικηγόρων της οικογένειας να επιστρέψει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, στο Star, το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του Κολωνού αναφέρει λεπτομερώς, τα στοιχεία που “κρατούν” προφυλακισμένη τη μητέρα της 12χρονης.

Όπως προκύπτει από το βούλευμα, εκτός από διακεκριμένη μαστροπεία κατηγορείται και για πορνογραφία, αφού βρέθηκε σε ηλεκτρονικές συσκευές πορνογραφικό υλικό του παιδιού της.

“Υπάρχουν στοιχεία που αφορούν φωτογραφικό υλικό και άλλα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν ότι η μητέρα όχι απλώς φέρεται να γνώριζε για το τι συνέβαινε με το παιδί, αλλά φέρεται να προωθούσε και εκείνη το κορίτσι. Υπάρχει πορνογραφικό υλικό σε συσκευές της μητέρας”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κουσκουρή.


Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η μητέρα της 12χρονης είναι διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας κατά προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος της απόπειρας τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ΄εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή μέσω πληροφοριακών συστημάων, όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έκαι το 15ο έτος κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του.

“Αυτό που αναφέρει το βούλευμα είναι ότι η μητέρα γνώριζε σε ένα βαθμό όσα συνέβαιναν στο παιδί και η ίδια επιζητούσε οικονομικό όφελος. Ακόμα υπάρχουν μηνύματα που “καίνε” την κατηγορούμενη που αφορά τον εκβιασμό του βασικού κατηγορούμενου και της συζύγου του”, πρόσθεσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή.

Σημειώνεται ότι στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης εμπλέκονται συνολικά 38 άτομα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα