Κόλαφος για τη Μέγκαν Μαρκλ: Είναι “χειριστική και συναισθηματικά σκληρή”, ώθησε στην παραίτηση πολλούς

04.03.2021 / 14:03
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
meghan-markle-ape

Η κακή σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με το προσωπικό του Μπάκιγχαμ είναι κάτι που γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό. Θυμίζουμε ότι από τη στιγμή που η Μέγκαν Μαρκλ “μπήκε” στη βασιλική οικογένεια, οι βοηθοί που τοποθέτησαν στην υπηρεσία της παραιτούνταν ο ένας μετά τον άλλον και αυτό δεν είναι τυχαίο.


Το παλάτι περνά στην αντεπίθεση
Τέσσερις μέρες πριν από την προβολή της πολυδιαφημιζόμενης και εκρηκτικής συνέντευξης της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ, το παλάτι φαίνεται πως περνά στην αντεπίθεση “σκαλίζοντας” το παρελθόν με στόχο να καταρρίψει τους επαναλαμβανόμενους ισχυρισμούς της Μέγκαν ότι υπήρξε θύμα του παλατιού.


Όπως ισχυρίζονται πηγές στην εφημερίδα Times, η Δούκισσα, η οποία είναι κατά του εκφοβισμού, λίγο μετά τον γάμο της με τον Χάρι, ασκούσε bullying στο προσωπικό της βασιλικής οικογένειας σε βαθμό που ξεσπούσαν σε κλάματα.

Δύο άτομα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αποχώρησαν από το Παλάτι, ενώ ένα ακόμα, που εργαζόταν ως βοηθός αποκάλυψε ότι η Μέγκαν Μαρκλ τον είχε εξευτελίσει. Ένας τρίτος εργαζόμενος δήλωσε ότι η Δούκισσα χλεύαζε και εξευτέλιζε τους υπαλλήλους της ενώ ένας άλλος πρώην υπάλληλος την χαρακτήρισε: “χειριστική και συναισθηματικά σκληρή”.


Σύμφωνα με τους Times, ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού μίλησε για αυτή τη συμπεριφορά της Μέγκαν τον Οκτώβριο του 2018 και τάχθηκε υπέρ των εργαζόμενων.


Στο επίμαχο email που έστειλε, φέρεται να δήλωσε ότι:

“Είμαι πολύ προβληματισμένος καθώς η Δούκισσα έκανε bullying σε σημείο που να αποχωρήσουν δύο βοηθοί της. Η αντιμετώπιση του ενός ήταν απαράδεκτη. Έχουμε την μία αναφορά μετά την άλλη από άτομα που ήταν μάρτυρες μη αποδεκτής συμπεριφοράς απέναντι στον άλλον. Φοβάμαι ότι τίποτα δεν θα γίνει”.

Ο Χάρι και η Μέγκαν προσεύχονται να μην πεθάνει ο πρίγκιπας Φίλιππος
Την ίδια ώρα οι βασιλικοί εμπειρογνώμονες χαρακτηρίζουν ως “αναίσθητους” τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για το κακό timing της συνέντευξής τους στην Όπρα την ώρα που ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται στο νοσοκομείο με επιβαρυμένη υγεία και κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η πορεία της υγείας του.

“Το ζευγάρι πρέπει να ελπίζει και να προσεύχεται ο Δούκας να ανακάμψει και να γυρίσει σπίτι. Εάν κάτι συμβεί σε αυτόν τις επόμενες μέρες, θα είναι τρομερό. Ακόμα κι αν ο Χάρι και ο Μέγκαν θελήσουν να σταματήσουν την προβολή της συνέντευξης, μάλλον δεν μπορέσουν και δεν θα μπορούν να το ελέγξουν” τονίζει ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Phil Dampier.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα