Κοινωφελής Επιχείρηση: Εξωστρέφεια του Πατρινού Καρναβαλιού δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία της παρακολούθησης της Τελετής Έναρξης

27.01.2021 / 10:30
4

Η ανακοίνωση της Κοινοφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας:

Οι συνθήκες που οδηγούν φέτος σε ένα ιδιαίτερο, διαφορετικό Πατρινό Καρναβάλι χωρίς τη συμμετοχή κοινού λόγω της πανδημίας, μπορεί να μην δίνουν τη δυνατότητα για να νιώσουμε τη μεγάλη γιορτή μας όπως την έχουμε βιώσει και την έχουν μέσα τους οι Πατρινοί και οι αναρίθμητοι φίλοι του Καρναβαλιού, ωστόσο η πρώτη προσπάθεια με την ζωντανή τηλεοπτική και διαδικτυακή μετάδοση της τελετής έναρξης το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αποδεικνύοντας την εξωστρέφεια και τη δυναμική του θεσμού σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο. Με τη ζωντανή μετάδοση της τελετής έναρξης φίλοι του Καρναβαλιού μας και τηλεθεατές από τους τηλεοπτικούς δέκτες και τις οθόνες τους αγκάλιασαν το εγχείρημα σε κάθε άκρη της Ελλάδας αλλά και του κόσμου και έγιναν κοινωνοί της αισιόδοξης και ελπιδοφόρας αναγγελίας της έναρξης της κορυφαίας διοργάνωσης, που είναι συνώνυμη με τη χαρά της ζωής, όπως αποτυπώθηκε σε μια σεμνή, λιτή, αξιοπρεπή, μη φαντασμαγορική τελετή με σεβασμό στον θεσμό αλλά και στις υπάρχουσες συνθήκες που προτάσσουν την υγεία του κόσμου, εξισορροπώντας τα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες μιας δοκιμαζόμενης κοινωνίας.

Το Πατρινό Καρναβάλι ταξίδεψε έξω από την πόλη και ήταν το πιο πιστό ραντεβού όλων των ανθρώπων, που για όση ώρα διήρκεσε η τελετή έναρξης έγιναν μια παρέα, έστω και μέσω της τεχνολογίας, σε μια περίοδο δύσκολη για όλους μας όπου οι επιβεβλημένες αποστάσεις μας κρατούν μακριά.

Ο αντίκτυπος της τελετής έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού και η εξωστρέφεια του θεσμού αποτυπώθηκαν με σαφήνεια στα στατιστικά στοιχεία όπου μόνο στα κοινωνικά δίκτυα του Δήμου καταγράφηκαν πάνω από 80000 προβολές. Επίσης αποδείχτηκε η πολύ καλή διάχυση χωρίς κανένα κόστος προώθησης. Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις ήταν σε 14 Περιφερειακά Κανάλια καλύπτοντας όλη την Ελλάδα. Σχεδόν όλα τα εθνικά κανάλια έδειξαν εικόνες σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σε αρκετές εκπομπές. H μετάδοση έγινε επίσης και από την πλατφόρμα greek voice live με έδρα το Μαϊάμι, η οποία απευθύνεται σε όλη την Ελληνική ομογένεια.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ο μέσος τηλεθεατής είχε την ευκαιρία σε μια εποχή γενικής κατήφειας να έρθει σε επαφή με το Πατρινό Καρναβάλι έχοντας μια συνοπτική αλλά αρκετά καθοριστική εικόνα των κύριων χαρακτηριστικών του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα