Κλινική Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών: Κέντρο αναφοράς για την ολική αρθροπλαστική ισχίου με τη μέθοδο ASI

07.09.2021 / 13:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
post_kentro_anaforas_kai_ekpaideysis_asi-site_1

ΗΚλινική Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, με επικεφαλής τον Δρ. Ιωάννη Τσαρούχα, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, Διευθυντή Κλινικής Μεγάλων Αρθρώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών συνεχίζει την εκπαιδευτική διαδικασία σε ορθοπαιδικούς χειρουργούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μέθοδο ASI-Anterior Supine Intermuscular για την αρθροπλαστική του ισχίου.

Η συγκεκριμένη Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι το μοναδικό κέντρο αναφοράς στην Ελλάδα και ένα από τα λίγα στην Ευρώπη για την εκπαίδευση στην τεχνική αυτή. Η επιλογή της έχει έρθει ως αποτέλεσμα ενδελεχούς αξιολόγησης από εκπροσώπους της εταιρείας Zimmer Biomet, με βάσει τον τρόπο εφαρμογής της τεχνικής από τη χειρουργική ομάδα και την επάρκεια των υποδομών του Νοσοκομείου, σε συνάρτηση με το μεγάλο αριθμό επιτυχών επεμβάσεων που έχουν ήδη γίνει.

Ήδη από την αρχή του προγράμματος, τον Φεβρουάριο του 2019, έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 30 επισκέπτες ορθοπαιδικοί χειρουργοί. Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδευόμενοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία το πρόγραμμα και δήλωσαν απολύτως ικανοποιημένοι από το επίπεδο των γνώσεων που απέκτησαν

Οι επεμβάσεις Ολικής Αρθροπλαστικής Ισχίου απαιτούν εξειδίκευση, σύγχρονο νοσοκομειακό υλικοτεχνικό εξοπλισμό και συνεργασία μεταξύ ιατρικών ειδικοτήτων, οι οποίες συνθέτουν τη Διεπιστημονική Ομάδα. Η καθημερινή ενημέρωση για τις επιστημονικές εξελίξεις σε συνδυασμό με τις συνεχείς επενδύσεις του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε βιοϊατρικό εξοπλισμό, μας επιτρέπει να διαθέτουμε την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την πλέον εξατομικευμένη, ακίνδυνη και ελάχιστα επεμβατική λύση, για κάθε περίπτωση, όσο σύμπλοκη κι αν είναι.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμη και στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, δε θα πρέπει να παραμελούμε, ποτέ, την υγεία μας. Στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, πέραν της παροχής υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, κορυφαία προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ασθενών, του προσωπικού και των ιατρών του. Για το σκοπό αυτό, εφαρμόζονται πλήρως τα αυστηρά μέτρα και πρωτόκολλα εισαγωγής και παραμονής που έχουν θεσπιστεί, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής διενέργειας μοριακού ελέγχου για τον ιό, όλων των ασθενών και των συνοδών τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα