Κινήθηκε η αγορά της Πάτρας

18.02.2023 / 19:30
01 (13)

Ανάσα πήρε η αγορά της Πάτρας μέσα από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία τιμήθηκε την περασμένη Τρίτη. Κάτι είναι και αυτό.  Δούλεψαν τα ζαχαροπλαστεία, τα ανθοπωλεία και τα εστιατόρια με τους ερωτευμένους να χαρίζουν δωράκια στο ταίρι τους και το βράδυ να βγαίνουν μια ρομαντική έξοδο για ένα φαγητό και ύστερα για ένα ποτό.

Δεν ξέρουμε αν εσείς πιστεύετε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή όχι, όμως αυτό που αποδείχτηκε είναι ότι η αγορά τις χρειάζεται αυτές τις ημέρες, τις ξεχωριστές και τις διαφορετικές.

Γιατί μπορεί ο έρωτας και η αγάπη για τα αγαπημένα πρόσωπα να είναι κάθε μέρα, όμως τα μαγαζιά και οι επιχειρήσεις της αγοράς, όπως και να το κάνουμε δεν έχουν κάθε μέρα μια τέτοια κίνηση. Κι από τι στιγμή που δεν έχουν, είναι καλές οι καρδούλες, καλά και τα μπαλόνια για να δουλέψει ο κόσμος και να κινείται το χρήμα. Άλλωστε χωρίς χρήμα όσο και δυνατός να είναι ο έρωτας, υπάρχει γκρίνια….

Φυσικά, την τιμητική τους είχαν τα ανθοπωλεία καθώς όπως έχει υπολογιστεί την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χαρίζονται περισσότερα από 50 εκατομμύρια τριαντάφυλλα σε όλο τον κόσμο. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα πρωταγωνιστούν, μαζί με τις ευχές για Αγίου Βαλεντίνου, ενώ σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει μόλις το 27% των ανθρώπων που αγοράζουν λουλούδια στις 14 Φεβρουαρίου είναι γυναίκες. Το 73% είναι άντρες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα