Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: Διαψεύδει το δημοσίευμα για τη “μυστική σύναξη των Παπανδρεικών”

05.07.2021 / 22:30
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 21

To σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κινήματος  Δημοκρατών Σοσιαλιστών  έχει ως εξής:

Σήμερα, για πολλοστή φορά, γνωστή για την «παραπολιτική» της ενασχόληση ιστοσελίδα, προβαίνει σε μια ακόμη κατασκευή, με τον τίτλο: «Μυστική σύναξη Παπανδρεϊκών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ – Η φιλοδοξία Καστανίδη, η στάση Ρέππα και η έκπληξη από ΓΑΠ».

Η «είδηση», ουδεμία σχέση έχει με την αλήθεια και την πραγματικότητα, αφού ουδεμία τέτοια συνάντηση έγινε και επομένως, ουδεμία τέτοια συζήτηση. Ωστόσο, η σημερινή δημόσια διάψευσή της κρίνεται αναγκαία, καθώς πρόσφατη επικοινωνία μας με συντάκτη της ιστοσελίδας και της ομώνυμης εφημερίδας, στον οποίο επισημάναμε την συνειδητή απάτη με τα συνεχή ψέματα και τις κατασκευές, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με ρυθμό τουλάχιστον μια κατασκευασμένη είδηση ανά εβδομάδα, όσον αφορά τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας πρακτικής, που με τα ψέματα, την παραπληροφόρηση και την παραπλάνηση, παρέχει υπηρεσίες προς τη συντήρηση και ειδικότερα, προς όσους ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης πραγμάτων στην πολιτική ζωή της χώρας, που με τη σειρά της εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και κατεστημένα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα