Κινδυνεύει να μείνει με το μισό προσωπικό το νοσοκομείο Χανίων: 400 οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι

29.07.2021 / 21:21
ka 30

Στους 400 ανέρχονται οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων οι οποίοι είναι ανεμβολίαστοι. Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων του Βαρδής Γεωργιακάκης τα προβλήματα που υπάρχουν είναι πολλά ενώ εκφράζει την ανησυχία του πως το νοσοκομείο κινδυνεύει να χάσει το μισό του προσωπικό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Βαρδής Γεωργιακάκης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή. Αφορμή στάθηκε η σύσκεψη, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (27/7) σχετικά με το κατά πόσο είναι έτοιμα τα Χανιά να αντιμετωπίσουν ένα νέο κύμα πανδημίας, στην οποία όμως δεν κλήθηκε ο Σύλλογος Εργαζομένων για να παρουσιάσει τα προβλήματα του ιδρύματος.

«Το νοσοκομείο μας έχει πάρα πολλά προβλήματα. Ένα από τα μεγαλύτερα είναι οι επικείμενες αποχωρήσεις 360 ατόμων με ελαστικές σχέσεις εργασίας που θα ξεκινήσουν από 31 Οκτωβρίου καθώς και τα περίπου 400 άτομα, λίγοι γιατροί και οι υπόλοιποι από όλες τις άλλες ειδικότητες, που παραμένουν ανεμβολίαστοι και θα αναγκαστούν να βγουν σε διαθεσιμότητα.

 Μιλάμε για περίπου 760 άτομα, δηλαδή σχεδόν το μισό προσωπικό από τα συνολικά 1.310 άτομα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο» είπε ο Βαρδής Γεωργιακάκης στο zarpanews.gr.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα