ΚΙΝΑΛ: Συζήτηση για την ποιότητα της Δημοκρατίας και «φλερτ» με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

04.07.2021 / 17:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
kinal-loverdos-fofi-androulakis1-ink

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση οργανώνει το ΚΙΝΑΛ την Δευτέρα 5 Ιουλίου και ώρα 19.30, με τίτλο «Η ποιότητα της Δημοκρατίας σήμερα», που θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες του Κινήματος Αλλαγής, του ΠΑΣΟΚ, της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, καθώς και από το Youtube Channel του Κινήματος Αλλαγής.
Την εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλία της η Πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, ενώ ομιλητές θα είναι οι:
Ξενοφών Κοντιάδης, Καθηγητής Παντείου, Πρόεδρος Ιδρύματος Θ. και Δ. Τσάτσου με θέμα «Δημοκρατία, Πλουραλισμός και Διαπλοκή».
Γιάννης Πανούσης, Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ, πρ. Υπουργός με θέμα «Υπάρχει Δημοκρατία υπό Διαπραγμάτευση;».
Κώστας Χρυσόγονος, Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ με θέμα «Η εσωτερική λειτουργία των κομμάτων ως θέμα Δημοκρατίας».
Ο Πατρινός Μαρίνος Σκανδάμης, Διδάκτωρ Νομικής, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη με θέμα «Θεσμικές προκλήσεις για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας».
Η εκδήλωση έχει σχολιαστεί με ενδιαφέρον από διάφορα μέσα και δημοσιογράφους για το πολιτικό φλερτ που μπορεί να υπονοήσει κανείς ανάμεσα στο Κίνημα Αλλαγής και στους Κώστα Χρυσόγονο και Γιάννη Πανούση που έχουν κόψει με ηχηρό τρόπο κάθε δεσμό με το ΣΥΡΙΖΑ.
Ούτε βέβαια έχει περάσει απαρατήρητο ότι όλα αυτά μπορεί να σηματοδοτούν μια ευρύτερη επιστροφή διαφόρων πασοκογενών στελεχών που προσχώρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ και κουράστηκαν από τις τακτικές του.
Δεν είναι μάλιστα τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε και η επιστροφή στο ΚΙΝΑΛ του πολιτικού στελέχους Χρήστου Μάρκου, ο οποίος μέχρι πριν από μερικούς μήνες δραστηριοποιούνταν πολιτικά στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και οριστικοποίησε με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη την επάνοδο του στο Κίνημα Αλλαγής.

Εφημερίδα – Νεολόγος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα