ΚΙΝΑΛ – Π. Χρηστίδης: «Με προσωπική μου δήλωση θα ενημερώσω για την στάση μου στον β’ γύρο»

07.12.2021 / 17:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
xristidis-paulos-kinal

Ο Παύλος Χρηστίδης, υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής  δήλωσε ότι όλοι οι υποψήφιοι προσέφεραν στη διαδικασία ενίσχυσης της παράταξης με τον τρόπο που διεξήγαγαν τον προεκλογικό τους αγώνα, ευχαρίστησε τους συνυποψήφιούς του γι’ αυτό, ενώ έκανε γνωστό ότι ο ίδιος «θα κάνει προσωπικά δήλωση που θα αφορά τη στάση του στον β γύρο και δεν χρειάζεται να υπάρχουν φήμες και ”δήθεν»” διαρροές για στήριξη ένθεν κακείθεν».

Ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στο ραδιοσταθμό του ΣΚΑΙ εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των 270.000 πολιτών και για το γεγονός ότι κατατάχθηκε 4ος.

Σημείωσε δε  ότι με την μεγάλη προσέλευση «βάλαμε το προζύμι της παράταξης», ενώ πρόσθεσε: «πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τις εσωτερικές οργανωτικές εκκρεμότητες μέχρι τα μέσα Γενάρη, ώστε μετά να βγούμε στους πολίτες».

«Το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει τη χάραξη πολιτικών με δημόσιο χαρακτήρα που θα δυναμώνουν τους μη προνομιούχους του 2021 και ταυτόχρονα θέλει έναν ιδιωτικό τομέα υγιή που θα παράγει αξία και καινοτομία» κατέληξε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα