ΚΙΝΑΛ: Κοντά στο να κατέβει υποψήφιος ο Παύλος Γερουλάνος

14.10.2021 / 18:45
fa 5

O Παύλος Γερουλάνος ζητά να διεκδικήσει και αυτός την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Γερουλάνος δέχθηκε πιέσεις από πολλά στελέχη όλο το τελευταίο διάστημα, μετά την απόσυρση της Φώφης Γεννηματά, να κατέλθει ως υποψήφιος. Μετά από σκέψη και συζητήσεις το αποφάσισε. Ο κ. Γερουλάνος θα ζητήσει από την ΕΔΕΚΑΠ μια μικρή παράταση για να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές και αν του τη δώσουν θα ξεκινήσει τις προσπάθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται μια προσπάθεια μεταξύ Χ. Τρικούπη και των επιτελείων όλων των υποψηφίων, προκειμένου να εξευρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να υπάρξει μια μικρή παράταση για τη συγκέντρωση υπογραφών. Ωστόσο, η πλευρά Λοβέρδου διαφωνεί και επιμένει να τηρηθούν οι διαδικασίες και όποιοι θέλουν να είναι υποψήφιοι να μαζέψουν ως αύριο της υπογραφές. Σε κάθε περίπτωση αύριο θα συνεδριάσει η ΕΔΕΚΑΠ.

Την ίδια ώρα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου επιθυμεί και αυτός να είναι υποψήφιος. Εστειλε μάλιστα σχετική επιστολή στην ΕΔΕΚΑΠ ζητώντας παράταση μιάς εβδομάδας τουλάχιστον για να συγκεντρώσει υπογραφές.

Από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη τονίζουν ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις υποψηφιότητες και εμφανίζονται πρόθυμοι να υπάρξει συμφωνία για παράταση ολίγων ημερών – μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους υποψηφίους να συγκεντρώσουν υπογραφές.

Από το επιτελείο του Ανδρέα Λοβέρδου επισημαίνουν πως είναι ευπρόδεκτη κάθε υποψηφιότητα, αρκεί να κατατεθεί μέχρι αύριο. «Με τήρηση των διαδικασιών που αποφασίσαμε στην ΚΕ με τόσο κόπο ευπρόσδεκτος κάθε υποψήφιος που θα δηλώσει τηνπρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης, μέχρι αύριο. Η συμμετοχή, δυναμώνει την παράταξη» τόνιζαν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα