Κιμούλης: «Σέβομαι το κίνημα #metoo, ψευδείς οι καταγγελίες εις βάρος μου»

27.04.2023 / 21:24
pa 5

Εκδικάστηκαν  οι αγωγές που κατέθεσε ο Γιώργος Κιμούλης σε βάρος της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού, του Νίκου Ψαρρά, αλλά και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), με τον ίδιο να ζητά αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη.

Ειδικότερα, ο κ. Κιμούλης ζήτησε αποζημίωση για την ηθική αλλά και περιουσιακή βλάβη, που όπως υποστηρίζει υπέστη, από όσα είπε η Ζέτα Δούκα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, ενώ όσον αφορά στο ΣΕΗ στην αγωγή του έκανε λόγο για μεροληπτική συμπεριφορά προς το πρόσωπό του, η οποία είχε ως συνέπεια να διακοπεί κάθε συνεργασία του και ο ίδιος να υποστεί μεγάλη ηθική και επαγγελματική ζημία.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζέτα Δούκα είχε καταγγείλει δημοσίως τον Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία, ενώ νομικά εναντίον του κινήθηκαν και οι ηθοποιοί Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς.

Ο Γιώργος Κιμούλης βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια μαζί με τον δικηγόρο του, Βασίλη Καπερνάρο το πρωί της Πέμπτης. Ο ηθοποιός δήλωσε πως σέβεται το κίνημα του #MeToo, ωστόσο υποστήριξε πως οι καταγγελίες που τον βαραίνουν είναι ψευδείς και όσοι ευθύνονται γι’ αυτές θα πρέπει να τιμωρηθούν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα