Κικίλιας: Ο υπουργός που κρατάει το λόγο του

23.02.2021 / 11:37
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
mazarakis-kalh

Του Ανδρέα Μαζαράκη

Την εποχή του κορονοϊού αλλάζουν τα πάντα γύρω μας. Και αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Το σήμερα δεν είναι σαν το χτες και το αύριο θα είναι εντελώς διαφορετικό.

Το σίγουρο είναι πως βιώνουμε αχαρτογράφητες στιγμές, που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μας, αλλά και στην παγκόσμια ιστορία. Και ότι όλες οι κρίσεις βρίσκουν τους ανθρώπους το ίδιο απροετοίμαστους.

Ο υπουργός υγείας γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα, ότι φταίμε κι εμείς γι’ αυτό, που αντί να επενδύουμε στην υγεία, δίνουμε περισσότερη σημασία και αξία, σε άτομα και πράγματα, που όταν χρειαστεί – όταν έρθει μια κρίση – δεν θα έχουν καμμία σημασία ή χρησιμότητα.

Την Πέμπτη έρχεται στην πόλη μας ο υπουργός προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα όνειρο, όχι μόνο των πατρινών, αλλά και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.Την λειτουργία της καρδιοχειρουργικής κλινικής.Όλα είναι έτοιμα.

Με την συμβολή όλων

Αξίζει να μνημονεύσουμε στο σημείο αυτό τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη που το έτρεξε με ξεχωριστή θέρμη όλο αυτό το διάστημα και τον Αν. Διοικητή του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Δημήτρη Μπάκου, για την ουσιαστική φροντίδα του.

Μπορεί να υπήρξαν δυσκολίες, μπορεί να υπήρξαν εύλογες καθυστερήσεις, αλλά ο Βασίλης Κικίλιας, είναι ο υπουργός που ξέρει να βάζει και να πετυχαίνει στόχους. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την πόλη της καρδιάς του.

Ο πολιτικός που κρατάει το λόγο του.

Βασίλη Κικίλια σ’ ευχαριστούμε.

*Καρδιολόγος

Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα