Παρασκευή, 27.11.2020, 9:45 πμ

Κικίλιας – Μήνυμα ζωής η έξοδος 54χρονου από ΜΕΘ – Covid

19.11.2020 / 20:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 1

Μετά τις 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη που μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους στη «μάχη» εναντίον του κορονοϊού, άλλες 23 πηγαίνουν στην πόλη με τον ίδιο στόχο.

Ειδικότερα, πηγαίνουν στην «καρδιά» της Μακεδονίας έξι νοσηλεύτριες από το Άργος, πέντε από την Κομοτηνή, πέντε από την Κόρινθο, τρεις από την Κέρκυρα, τρεις από τα Ιωάννινα και μία από τη Σπάρτη.

«Είναι συγκινητική η συμπαράσταση», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο οποίος υπογράμμισε επίσης ότι «οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Μήνυμα ζωής η έξοδος 54χρονου, χωρίς υποκείμενο νόσημα, από ΜΕΘ κορονοϊού, αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Κικίλιας, ο οποίος καλεί τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να στηρίξουν τους υγειονομικούς.

«Ένα ακόμα μήνυμα ζωής. Έξοδος από τη ΜΕΘ-covid του Νοσοκομείου Ξάνθης 54χρονου χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα. Τηρούμε τα μέτρα, στηρίζουμε τους υγειονομικούς μ ας, προστατεύουμε την κοινωνία», αναφέρει στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε και με το σχετικό βίντεο.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα