Κικίλιας: Μπόνους σε γιατρούς και φαρμακοποιούς που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό

23.07.2021 / 9:05
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÎåêéíÜ áðü óÞìåñá ç çëåêôñïíéêÞ óõíôáãïãñÜöéóç ãéá ôï áíôéãñéðéêü åìâüëéï,ìå ðñïôåñáéüôçôá óôéò åõðáèåßò  ïìÜäåò ôïõ ðëçèõóìïý.Ôï åìâüëéï ãéá ôïí ðíåõìïíéüêïêêï,âñßóêåôáé Þäç óôá øõãåßá ôùí öáñìáêåßùí, ÄåõôÝñá 28 Óåðôåìâñßïõ 2020 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Επιπλέον κίνητρα, προκειμένου να τονωθεί περισσότερο το πρόγραμμα εμβολιασμού ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

«Φαρμακοποιοί θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με αποζημίωση 10 ευρώ το ραντεβού», ανέφερε ο κ. Κικίλιας λέγοντας πως τώρα θα πάμε «πόρτα πόρτα» για να εμβολιαστούν όλοι.

Ο υπουργός πρόσθεσε πως οι ιδιώτες γιατροί που θα κλείνουν ραντεβού για εμβολιασμό στο ιατρείο τους θα παίρνουν από το κράτος 20 ευρώ. Οι ιατροί που θα εμβολιάζουν πολίτες κατ΄οίκον θα παίρνουν αποζημίωση 50 ευρώ.

«Είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και on alert για παν ενδεχόμενο. Βλέπουμε πως συνεχώς αυξάνονται τα νούμερα όσων έχουν εμβολιαστεί», ανέφερε στο Οpen ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως πρέπει να κάνουν όλοι το καθήκον τους και να εμβολιαστούν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα