Κικίλιας: Αύξηση 20% στην τουριστική κίνηση φέτος

18.02.2023 / 17:23
kikilias

«Η νησιωτικότητα αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα της Ελλάδας και στον βιώσιμο τουρισμό» δήλωσε χθες από τη Ρόδο ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση “The Rhodes Co-Lab Sustainable Destination- Strategy & Implementation Plan”. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον όμιλο TUI παρουσιάστηκε η στρατηγική και το σχέδιο υλοποίησης της παγκόσμιας πρωτοβουλίας μετασχηματισμού του νησιού σε βιώσιμο τουριστικό προορισμό.

«Η ναυαρχίδα του τουρισμού είναι η Ρόδος και οφείλουμε να την κάνουμε πιο βιώσιμο προορισμό», είπε ο υπουργός Τουρισμού και συμπλήρωσε ότι από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία που περιλαμβάνει 26 δράσεις μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι κλάδοι των εργαζομένων.

«Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχει το πρόγραμμα αυτό», τόνισε ο υπουργός Τουρισμού, επισημαίνοντας ότι με την υλοποίηση του «ανοίγεται ένας νέος δρόμος και ότι ο ίδιος θα είναι στρατιώτης στην προσπάθεια αυτή».

Υπογράμμισε ακόμα ότι η ισχυρή οικονομία της χώρας είναι ο τουρισμός και ανέφερε ότι φέτος θα έχουμε 20% αύξηση στην τουριστική κίνηση και επιμήκυνση της σεζόν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα