Ενδιαφέρουσα είναι τα προγνωστικά της γνωστής ιστοσελίδας Stoiximan και οι αποδόσεις που δίνονται σε κάθε υποψήφιο για τις περιφερειακές εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο.
Με βάση τις αποδόσεις αυτές το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τις περιφερειακές εκλογές είναι ο νυν περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, κάτι που ήταν και το αναμενόμενο, με γνώμονα όλες τις εκτιμήσεις.
Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι οι χαμηλές αποδόσεις που συγκεντρώνει η υποψηφιότητα του Κώστα Καρπέτα που με βάση τα προγνωστικά της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι πιο κάτω από τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γιώργο Κολλιόπουλο.
Είναι και αυτό ένα δείγμα του χαμηλού ρεύματος που συγκεντρώνει η υποψηφιότητα του κ. Καρπέτα. Πάντως, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: Νεκτάριος Φαρμάκης 1,05, Σπύρος Σκιαδαρέσης 10, 00, Βασίλης Χατζηλάμπρου 12,00, Γιώργος Κολλιόπουλος 18,00 από 50,000, Κώστας Καρπέτας και Σωτήρης Παρίσης.
