Κι επίσημα η Πάτρα σε αυστηρό lockdown – Κλείνουν τα καταστήματα – Τι ισχύει από αύριο

05.02.2021 / 20:07
γκο 11

Μπήκαμε και επίσημα σε σκληρό lockdown στην Πάτρα με τον Νίκο Χαρδαλιά να επιβεβαιώνει τα όσα ακούγονταν από νωρίς το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου αναστέλλεται η λειτουργία του λιανεμπορίου καθώς και των κομμωτηρίων, κουρείων, κέντρων αισθητικής, καθώς και των υπηρεσιών διαιτολόγιας και των υπηρεσιών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σωμάτων, αλλά και των ΚΤΕΟ και των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Ανοιχτά παραμένουν μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία. Ελαχιστοποιούνται οι μετακινήσεις από και προς τους Δήμους – η είσοδος και η έξοδος από αυτούς του πέντε δήμους επιτρέπεται μόνο για λόγους εργασίας.

Αναστέλλεται, επίσης, η λειτουργία των Δικαστηρίων. Δεν επιτρέπεται, επίσης, η τέλεση κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών παρουσία πιστών στους χώρους λατρείας, με εξαίρεση τις κηδείες, καθώς και η ατομική προσευχή.

Επιπλέον, με δεδομένα τα ευρήματα που προέκυψαν από την ιχνηλάτηση, στις περιοχές αυτές αναστέλλεται και η οικοδομική δραστηριότητα για τις επόμενες 15 ημέρες.

Τα μέτρα αυτά θα ισχύσουν τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Παρασκευή, όπου θα ανακοινωθεί η συνέχιση ή όχι του σκληρού αυτού lockdown

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα