ΚέντροΥγείας Χαλανδρίτσας:Η ΠΔΕ στις εκδηλώσεις του Συλλόγου

17.09.2021 / 14:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
20200615_X MPONANOS-3 (1)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας πραγματοποιούν ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή  την 30χρονη δράση του Συλλόγου την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 & ώρα 6:30 μμ. στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με άξονα τις εξής ενότητες:

Α) Το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου και  τη διαχείριση-αξιοποίηση των παραλίμνιων περιοχών, περιβαλλοντικές επιπτώσεις

Β)    Κλιματική αλλαγή και ιώσεις- με ομιλήτρια την  κα. Πολυξένη Νικολοπούλου-Σταμάτη, Καθηγήτρια  Περιβαλλοντικής Παθολογοανατομίας ΕΚΠΑ ,και συντονιστές την κα. Καρολίνα Ακινόσογλου, Επ. Καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και τον κ. Γρηγόρη Αλόκριος Γενικό Ιατρό & Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας  Χαράλαμπος Μπονάνος, με αφορμή την εκδήλωση, αναφέρει:  «Η προστασία της Δημόσιας Υγείας και του  Φυσικού  περιβάλλοντος είναι δύο έννοιες αλληλένδετες μεταξύ τους που ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας  κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων λειτουργίας του με συνέπεια και οργανωμένα υπηρετεί, διαγράφοντας με αυτό τον τρόπο μία δημιουργική πορεία στην ευρύτερη περιοχή και προσθέτοντας  ένα σημαντικό έργο σ΄ αυτήν. Με χαρά συμμετέχουμε στον εορτασμό αυτό και στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να έχουν στην περιοχή της υπαίθρου». 

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα