Κέντρο Υγείας Τήνου: «Υπάρχουν μηχανήματα αλλά όχι γιατροί για να τα λειτουργήσουν»

02.09.2023 / 10:25
fa 12

Μετά το τραγικό συμβάν του θανάτου ενός 3χρονου παιδιού, που έχασε τη ζωή του από ρώγα σταφυλιού, το Κέντρο Υγείας Τήνου βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς ο πατέρας του αγοριού μίλησε από την πρώτη στιγμή για υποστελέχωση

Ο χαμός ενός τρίχρονου παιδιού που πνίγηκε καθώς έτρωγε σταφύλι έχει βυθίσει σε θλίψη την Τήνο. Οι γονείς του αγοριού από την πρώτη στιγμή μίλησαν για υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας του νησιού, καθώς όπως είχε πει ο πατέρας το παιδί του θα μπορούσε να είχε σωθεί εάν υπήρχε περισσότερο προσωπικό.

Από την πλευρά του το υπουργείο Υγείας υποστηρίζει ότι έγιναν τα αδύνατα δυνατά από το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για να σωθεί το αγοράκι, καθώς δύο παιδίατροι, ένας καρδιολόγος και τέσσερις αγροτικοί ιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή.

«Η αλήθεια είναι πως όταν φτάσαμε στο Κέντρο Υγείας, όντως υπήρχε παιδίατρος αλλά κανείς δεν ενημέρωσε ότι ήταν επείγον! Το καταλαβαίνετε αυτό; Η παιδίατρος είχε ραντεβού σε άλλο θάλαμο, το ολοκλήρωσε και μετά ήρθε στο παιδί μου.

Καλό θα ήταν να ζητήσουν μία συγγνώμη αντί να βγάζουν ανακοινώσεις, δεν σέβονται τη μνήμη του παιδιού μου», είπε σε νέα δήλωσή του ο πατέρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα