Κεφτεδάκια ψαριού

11.11.2024 / 7:44
keftedakia-psariou

Για τα κεφτεδάκια ψαριού

Ζεσταίνουμε πρώτα το λάδι και σοτάρουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε τον πελτέ και τον ψήνουμε για 1-2΄. Αφήνουμε να κρυώσουν.

Μαδάμε το ψάρι σε μπολ.

Προσθέτουμε τα κρύα σοταρισμένα υλικά, καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Ρίχνουμε φρυγανιά μέχρι να πλάθεται το μείγμα, περίπου 1 φλ.

Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε σε κεφτέδες.

Τους ροδίζουμε στο λάδι για 1-2΄από κάθε πλευρά.

Τους βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Στο τηγάνι με το λάδι προσθέτουμε τις ντομάτες.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και βράζουμε 10΄.

Προσθέτουμε ξανά τους ψαροκεφτέδες και τους αφήνουμε να βράσουν για 7-8΄μέχρι να πυκνώσει η σάλτσα.

Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα


max fm