Κεφαλονιά: Σάλος στο Νοσοκομείο Αργοστολίου με ανάρτηση εργαζόμενης ότι νοσηλευτής με κορωνοϊό πιέστηκε να επιστρέψει στην εργασία του

15.01.2022 / 10:28
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
COVID

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εργαζομένης στο Νοσοκομείο Αργοστολίου η οποία φαίνεται να αποκαλύπτει ότι νοσηλευτής – ασθενής κορονοϊού πιέστηκε να επιστρέψει στην εργασία του λόγω έλλειψης προσωπικού, και τούτο γιατί υπάρχει υποχρεωτική οδηγία του υπουργείου Υγείας για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, όταν αυτοί ασθενήσουν από κορονοϊό΄, υποχρεώνονται μετά το πέρας 5νθήμερης καραντίνας, να επιστρέψουν στην εργασία τους ΑΚΟΜΑ και εάν εξακολουθούν να είναι θετικοί!
Ευτυχώς που γιατρός αντιλήφθηκε το γεγονός γιατί ΕΤΥΧΕ να είναι γνώστης του ιατρικού ιστορικού του νοσηλευτή και απαίτησε την επιστροφή του στην καραντίνα.
Εάν αυτό ισχύει, κανείς πάντως δεν το έχει διαψεύσει, σημαίνει ότι ζούμε σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπως και σε όλα τα Νοσοκομεία.

Από σχόλια που συνοδεύουν την εν λόγω ανάρτηση διαβάζουμε ότι αυτό είναι καθεστώς πια σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας λόγω των ελλείψεων προσωπικού.
Γεγονός που σημαίνει ότι κανείς δεν σέβεται τη ζωή ούτε των εργαζομένων σε αυτά,ούτε των ασθενών, ούτε των συνοδών και των οικογενειών τους. Σημαίνει ότι η Κυβέρνηση χωρίς τύψεις θυσιάζει γιατρούς, νοσηλευτές, ασθενείς, πολίτες προκειμένου να λειτουργήσει τα Νοσοκομεία για βιτρίνα μιας τάχα επιτυχημένης πολιτικής αντιμετώπισης της πανδημίας.
Αμνοί στο θυσιαστήριο των Κυβερνητικών σκοπιμοτήτων είμαστε όλοι.. Γιατροί, Νοσηλευτές, ασθενείς, οικογένειες..


ΠΗΓΗ: kefaloniapress.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα