Κάτοικοι Ρωμανού: Έφτασαν στη “βρύση” για τη Νερομάνα, αλλά νερό δεν ήπιαν – “Πόρτα” από τον Δήμο

14.09.2023 / 20:18
ka 2

Το θέμα είχε αναδείξει ο «Νεολόγος» της Πάτρας.

Οι κάτοικοι του Ρωμανού που ζητούν την ανάδειξη του χώρου της Νερομάνας μέσα από ήπια μορφής ανάπλασης που να δώσει μια άλλη πνοή στην περιοχή, έφτασαν στην πόρτα της δημοτικής αρχής για να εκφράσουν το αίτημα τους.

Η απάντηση όμως που πήραν από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά σε ότι αφορά το θέμα της ανάπλασης, ήταν αρνητική, λέγοντας τους ότι κάθε μορφή παρέμβασης θα αλλοιώσει το φυσικό τοπίο αυτού του μέρους.

Όμως όπως εξηγεί στο dete.gr o εκπρόσωπος των κατοίκων της περιοχής, Ανδρέας Παπαδόγιαννης, «εμείς δεν ζητάμε καμία μορφής παρέμβαση που να αλλοιώσει το τοπίο. Ζητούμε να μπει λίγο τσιμέντο σε ορισμένα σημεία, παγκάκια και να μπορεί ο χώρος να γίνει προσβάσιμος, έτσι ώστε να τον χαρούν οι Πατρινοί.

Παρόλα αυτά εισπράξαμε πλήρως αρνητική στάση από την δημοτική αρχή και για αυτό ζητούμε να επανεξετάσει το θέμα». Σημειώνουμε ότι στο ρεπορτάζ του «Ν» οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο και για ανάγκη αποκατάστασης του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στην Νερομάνα αφού σε πολλά σημεία του υπάρχει κίνδυνος κατολίσθησης. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι κάτοικοι συγκέντρωσαν υπογραφές για το αίτημα τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα