Παρασκευή, 15.01.2021, 1:10 πμ

Κάθετος και ξεκάθαρος ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών

06.01.2021 / 21:25
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
κο 18

Κάθετος και ξεκάθαρος  είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, ως προς τα ζητήματα φύλαξης των χώρων του ιδρύματος, αλλά και την εμφάνιση κρουσμάτων παραβατικότητας εντός της Πανεπιστημιούπολης.

Το Πανεπιστημιακό άσυλο δεν μπορεί να εμφανίζεται ως άλλοθι για τη διατήρηση τέτοιων φαινομένων στους χώρους του Πανεπιστημίου.

Χαρακτηριστικά τα όσα μας είπε σε σχετική ερώτηση  για το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών και την ύπαρξη τοξικομανών στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης, φαινόμενα που είχαν παρατηρηθεί σε παλιότερους χώρους στο Πανεπιστήμιο.

«Είναι καθήκον μας όταν πέφτουν στην αντίληψη μας τέτοια περιστατικά να κάνουμε τα δέοντα.  Οι γονείς στέλνοντας το παιδί τους στο Πανεπιστήμιο μας εμπιστεύονται και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μην δείχνουμε ανοχή σε τέτοια φαινόμενα και να τα αφήνουμε να συμβαίνουν.

Τι διαφορά δηλαδή μπορεί να έχει ένας έμπορος ναρκωτικών που διακινεί παράνομες ουσίες εντός του Πανεπιστημίου και δεν μπορεί να συλληφθεί από την Αστυνομία, από αυτόν που τα διακινεί εκτός του ιδρύματος και συλλαμβάνεται; Ας είμαστε σοβαροί…».

Άλλο πράγμα, σύμφωνα με τον Πρύτανη, να μην υπάρχει Αστυνομία στο Πανεπιστήμιο και άλλο πράγμα να μην μπορεί να παρέμβει όποτε χρειάζεται και είναι απαραίτητο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟΛΟΓΟ