“Κατεβαίνει” το κύμα του επιθετικού κορωνοϊού – Γέμισε η ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας

12.11.2020 / 19:32
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ÅÃÊÁÉÍÉÁ ÔÇÓ ÁÍÁÊÁÉÍÉÓÌÅÍÇÓ ÐÔÅÑÕÃÁÓ ÓÔÏ ÍÏÌÁÑ×ÉÁÊÏ ÃÅÍÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ ÌÕÔÉËÇÍÇÓ « ÂÏÓÔÁÍÅÉÏ »  ÁÐÏ ÔÏÍ ÁÍÁÐËÇÑÙÔÇ ÕÐÏÕÑÃÏ ÕÃÅÉÁÓ ÐÁÕËÏ ÐÏËÁÊÇ

Γέμισε σε λίγες ώρες η ΜΕΘ κορονοϊού του νοσοκομείου Λαμίας. Ακόμη δύο άνθρωποι από τη Φθιώτιδα διασωληνώθηκαν και μπήκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid-19 τις τελευταίες ώρες.

Το ένα περιστατικό σήμανε συναγερμό σε όλα τα επίπεδα των Υγειονομικών Υπηρεσιών και της Πολιτικής Προστασίας, καθώς πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο, έναν 44χρονο, που μέχρι πρότινος δεν είχε απασχολήσει καν ως ασθενής covid-19.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο συγκεκριμένος άνδρας που είναι από περιοχή του Δήμου καμένων Βούρλων, παρουσιάστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας και αμέσως αξιολογήθηκε ως σοβαρή η περίπτωσή του, διασωληνώθηκε και μπήκε στην Εντατική! Την ίδια στιγμή ξεκίνησε η ιχνηλάτηση, καθώς πρόκειται για μη καταγεγραμμένο περιστατικό και μπήκε σε καραντίνα η οικογένειά του και ακόμη τρειςστενές επαφές.

Το γεγονός όμως ότι είχε συμπτώματα για αρκετές ημέρες πριν παρουσιαστεί στο νοσοκομείο, δημιουργεί πρόσθετες ανησυχίες σχετικά με πόσους ανθρώπους ήρθε σε επαφή.

Επίσης στη ΜΕΘ κορονοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύεται πλέον και μια 88χρονη γυναίκα από το Δομοκό που διαγνώστηκε την προηγούμενη με covid-19, αυξάνοντας τον αριθμό των νοσηλευομένων στους 5, με δυναμικότητα κλινών τις 6.

Θυμίζουμε ότι στη ΜΕΘ covid-19 του ΓΝ Λαμίας νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μία 54χρονη Λαμιώτισσα, μία 50χρονη από την Καρδίτσα και ένας 75χρονος από το Καρπενήσι, όλοι τους με υποκείμενο νόσημα.

Για την υποστήριξη των σοβαρών περιστατικών, με ενέργειες της διοίκησης και σε συνεργασία με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μελετάται η επέκταση της ΜΕΘ κατά ακόμη 4 κλίνες.

Την ίδια ώρα στο Πέτρινο κτίριο νοσηλεύονται, σε καλύτερη κατάσταση, άλλα εννέα περιστατικά. Η δυναμικότητα του Πέτρινου κτιρίου έχει ανέλθει στις 24 κλίνες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα