Κατερίνα Λαζαρίδου: Τι θα κάνει τα χρήματα που κέρδισε

20.07.2022 / 8:25
Στιγμιότυπο-οθόνης-3-5

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για τον μέντορα της, Χρήστο Μάστορα, για το αν υπήρχαν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και για το που θα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε.

Πώς αισθάνεσαι που είσαι η μεγάλη νικήτρια; Το έχεις συνειδητοποιήσει;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που ο κόσμος με στήριξε και για πρώτη φορά το «X Factor», στην ιστορία του στην Ελλάδα, ανέδειξε νικήτρια μια γυναίκα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μεγάλη χαρά.

Περίμενες ότι θα φτάσεις μέχρι το τέλος όταν αρχικά δήλωσες συμμετοχή;

Δεν το περίμενα. Έχω μάθει να κάνω τα πάντα στη ζωή μου βήμα-βήμα, οπότε δεν στόχευα τόσο μακριά. Επίσης, αυτό που ήθελα να καταφέρω μέσα από τη συμμετοχή μου στο «X Factor» ήταν να με μάθει περισσότερος κόσμος και μετά, αφού θα τελείωνε το show, να μπορώ να βιοπορίζομαι από αυτό που πραγματικά αγαπώ.

Ήσουν θαυμάστρια του Χρήστου Μάστορα. Πίστευες ποτέ ότι θα ήταν ο μέντοράς σου και ότι μαζί θα κατακτούσατε το πρώτο βραβείο;

Ήμουν και είμαι θαυμάστρια του Χρήστου Μάστορα. Δεν σκεφτόμουν τη νίκη καθόλου. Ήθελα να βγαίνω πάνω στη σκηνή, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να τον κάνω περήφανο. Δεν ξεχωρίζω μόνο ένα πράγμα σε εκείνον. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι ότι τον έχω γνωρίσει. Είμαι ευγνώμων.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού;

Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές, πόσω μάλλον για μερικούς από εμάς που ήμασταν μακριά από το σπίτι μας. Δεν ξεκουραζόμασταν σωστά και υπήρχε πολλή κούραση, αλλά, όταν έχεις κάνει focus σε έναν στόχο, πρέπει να αντέξεις. Είναι μονόδρομος.

Τι θα κάνεις τα χρήματα που κέρδισες;

Ένα μέρος του ποσού θα το επενδύσω στο να πάρω ένα σπίτι και τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα